Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще ставам колега, съвет за 146ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще ставам колега, съвет за 146ца

Здравейте,
    мисля да взимам Alfa 146, пробвах една и много ми допадна.
    Трябват ми съвети, ако има нещо специфично за модела което да гледам и като цяло съвети преди покупка.
    Тези дни ще ходя да видя тези: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...286&f1=details

Прочети внимателно темите в раздела. Има писано по няколко пъти за всеки мотор и за 146 въобще. Ако след това имаш въпроси, питай
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Слушай как работи при палене двигателят ако има чукане може да е от вариатора а той е скъп и дали оборотите седят нормално когато колата е на свободна ако има
      колебаене повече от нормалното е кофти.
      Питай да я закараш на сервиз и я закарай на някой от сервизите във форума.

Comment

Прегледах ЧЗВ, направих и опит с търсачката, но нещо не успях да намеря каквото ме интересуваше. Ще се поровя още.

@mariio мерси за съветите

Comment

Първоначално публикувано от novi Покажи съобщение
          Здравейте,
          мисля да взимам Alfa 146, пробвах една и много ми допадна.
          Трябват ми съвети, ако има нещо специфично за модела което да гледам и като цяло съвети преди покупка.
          Тези дни ще ходя да видя тези: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...286&f1=details
          Здравей,колега и добре дошъл във племето!
          Не мисли,а взимай и дано попаднеш на читав екземпляр.Не е лошо да ходиш с човек,който е "виждал" Алфа,че си имат някой болежки...
          Порови се във раздела 145/146.
          Успех!
          Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
          Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
          Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщение
            Слушай как работи при палене двигателят ако има чукане може да е от вариатора а той е скъп и дали оборотите седят нормално когато колата е на свободна ако има
            колебаене повече от нормалното е кофти.
            Питай да я закараш на сервиз и я закарай на някой от сервизите във форума.
            Вариатор, ама колата от обявата явно е боксер, та едва ли ще му трака вариаторът

Иначе колегата е прав, че търсачката е зле, но едно по-внимателно прочитане на раздела ще донесе необходимата информация . Отделно препоръчвам търсене в раздел 'алфа 145/6' с ключова дума 'боксер'
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Най-добре да я закараш на сервиз или да заведеш човек който разбира от алфи. Така в форума може да се объркаш и да се шашнеш.

Comment

Здравей колега,закарай я на човек който разбира по-скоро от Алфи-боксер,иначе и аз съм с такава,но 1.3 и съм много доволен общо взето.Тая на която си се спрял изглежда добре и е с добра цена,но все пак проверката е висша форма на доверие...

Comment

колега само един съвет за боксера. ако смяташ да си земеш боксер гледаи да е читав мотора и дълги години няма да те притеснява а другото е че ти трябва някои които да разбира от боксери поне малко колата е във софия като гледам а там имаме доста колеги от форума които чуват боксерите доста добре според мен виж Лисан или Bobi_33 Или разпитаи из софия за някои които ги чува за мен са много корави двигатели и самата алфа изглежда лъскарка успех
                  Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Working...
                  X